Comenzi telefonice: 0754 921 472 | Email: contact@anticariat-logos.ro

571

Afisaj:  List Grid

Afișez toate cele 5 rezultate

 • “Fiica risipitoare” este un roman de sine statator, dar si o continuare a lui Cain si Abel. Lupta titanica a celor doi barbati obsedati de distrugerea reciproca, este preluata de generatia urmatoare, dar pe alte coordonate. Florentyna Rosnovski, fiica lui Abel, mosteneste toate aspiratiile tatalui ei, dar nimic din averea lui. Este o femeie daruita cu frumusete si inteligenta, insa mai presus de orice cu o vointa greu de egalat. Ambitiile ei depasesc cu mult pe ale tatalui, ele vizand cel mai inalt post din ierarhia politica americana.

  25.00 lei
 • Autor: William Diehl

  Jake Kilmer este un agent federal pus sa supravegheze activitatea unei ramuri mafiote pe nume Triada din Cincinnati. De ani de zile, o urmareste cu incapatinare, riscindu-si vita si promitindu-si sa nu renunte. […] Ipoteza unui rafuieli intre doua ramuri ale Mafiei il face pe Jake sa apeleze la “Huligani”, un grup de fosti politisti marginalizati in urma unor greseli din trecut. Acestia nu-si aleg metodele si nu-si rafineaza vocabularul, dar ajutorul lor se simte. Alaturi de ei, Jake incepe sa dezlege itele unei sinistre retele a crimei organizate, care seamana teroare pretutindeni unde isi face simtita prezenta.

  20.00 lei
 • Autor: D. Lazar

  Prezentul manual este elaborat pe baza programei cadru a disciplinei Organe de masini si mecanisme pentru invatamantul de subingineri cu profil mecanic.

  35.00 lei 30.00 lei
×
×
×
×